Visie: waarom loopbaancoaching?

‘In beweging blijven’ is het motto van mijn werk. We staan stil bij jouw persoonlijke ‘beweeg-redenen’: drijfveren, waarden, interesses, kwaliteiten en ambities. Reflectie gevolgd door actie. Het is belangrijk actief en creatief te zijn: niet wachten tot je in beweging moet komen maar tijdig je koers aanpassen.

‘Bouwen aan zelfvertrouwen en optimaal functioneren’. Mijn coaching is gericht op het verwerven van vertrouwen om in beweging te komen en stappen te zetten langs blokkades en praktische bezwaren die altijd opdoemen als je het anders wil gaan doen.

Voorkom vastlopen, geef je loopbaan een nieuwe impuls

De actuele arbeidsmarkt vraagt om ondernemerschap in je loopbaan. Je vraagt je geregeld af of er nog behoefte is aan jouw expertise, product of dienst. Je zorgt dat je aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt.  Je blijft je ontwikkelen. Je voorkomt dat je vastloopt.

De boot missen bij een volgende reorganisatie, ongemotiveerd naar je werk gaan, geen aansluiting vinden op de veranderende arbeidsmarkt. Dat zijn gevaren die op de loer liggen als bijscholing uitblijft, de professionele en persoonlijke ontwikkeling stil staan en de loopbaankoers niet tijdig wordt bijgesteld.

LAAT JE LOOPBAAN WERKEN!

visie-bouwen-aan-zelfvertrouwen